Bugun...
SON DAKİKA

Milliler dev ekranda, taraftar Etiler'de parkta

İSTANBUL (İGFA) -
facebook-paylas
 Tarih: 16-05-2024 11:25:02

Milliler dev ekranda, taraftar Etiler'de parkta

Yaz boyunca gerçekleşecek önemli spor müsabakaları, Trendyol sponsorluğunda Etiler Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda kurulan dev ekranda ücretsiz olarak izlenebilecek.

İSTANBUL (İGFA) - Yüzlerce taraftar A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Voleybol Milletler Ligi’nde (VNL) Japonya’yla karşı karşıya geldiği maçı, parkın muhteşem atmosferinde izleme fırsatı buldu.

Etiler Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda kurulan dev ekranda heyecan verici spor müsabakaları, yaz boyunca Trendyol sponsorluğunda ücretsiz olarak izlenebilecek.

İlk gün, yüzlerce sporsever, A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Voleybol Milletler Ligi'nde (VNL) Japonya karşısında verdiği mücadeleyi birlikte izledi.

Maç boyunca parkta tek yürek olan sporseverler, zorlu geçen mücadelenin ardından 16 Mayıs Hollanda maçı için taze umutlarla buluşmak üzere sözleşti.

2024 YAZINDA İSTANBULLULAR SPORA DOYACAK

Türk sporuna ve sporcusuna büyük destek veren Trendyol, İstanbullulara spor dolu bir yaz vadediyor. VNL müsabakalarının ilk maçı geride kalırken etkinlik serisi Filenin Sultanları’nın diğer maçlarıyla devam edecek. 16 Mayıs’ta Hollanda-Türkiye, 18 Mayıs’ta İtalya-Türkiye, 19 Mayıs’ta ise Fransa-Türkiye maçları saat 20:00’de Sanatçılar Parkı’ndaki dev ekranda canlı olarak izlenebilecek. VNL maçlarının ardından; 14 Haziran-14 Temmuz arasında devam edecek UEFA EURO 2024™ Avrupa Futbol Şampiyonası ve 26 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda da millilerimizin sahada olduğu her müsabakada kalpler yine Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda birlikte atacak.  

Etiketler
  Kaynak: igf

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  YAZARLARIMIZ
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Henüz anket oluşturulmamış.
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI