Bugun...
SON DAKİKA

Çayırova'da engelsiz yüreklerden annelere kurabiye

KOCAELİ (İGFA) -
facebook-paylas
 Tarih: 16-05-2024 16:25:03

Çayırova'da engelsiz yüreklerden annelere kurabiye

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Belediyesi Fatmanur Çelik Engelliler Merkezi’nde çok anlamlı bir etkinliğe katıldı. Merkezde eğitim alan çocuklarla birlikte ‘Canım Annem’ yazılı önlükleri boyayan Çiftçi, özel çocukların annelerine hazırladığı kurabiyeleri yapmalarına da yardımcı oldu.

KOCAELİ (İGFA) - Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ilçeye kazandırdığı Çayırova Belediyesi Fatmanur Çelik Engelliler Merkezi’nde çok anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

Merkezde eğitim alan özel bireyler, hem ‘Anneler Günü’ hem de ‘Engelliler Haftası’ vesilesiyle güzel bir çalışmaya imza attı. Merkezdeki özel çocuklar, Anneler Günü kapsamında kendi elleriyle ‘Canım Annem’ yazılı önlükleri boyadı, daha sonra da merkezdeki mutfak atölyesine geçen özel çocuklar, boyadıkları mutfak önlüklerini üzerlerine giyerek, annelerine kurabiye hazırladı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi de bu anlamlı etkinlikte çocukları yalnız bırakmayarak onlara yardım etti. Başkan Çiftçi ve özel bireyler, hep birlikte hazırladıkları kurabiyeleri Engelsiz Kafe’deki annelere ikram etti.

“BU MERKEZ BİZİM HAYALİMİZDİ”

Programda özel çocuklarla ve ailelerle yakından ilgilenen Çiftçi, “Bu merkez bizim bir hayalimizdi. Rabbime hamdolsun tamamladık ve hizmete açtık. Toplum olarak bu konu hakkında duyarlılığın artmasını istiyoruz. Hem farkındalığın artması adına, hem de toplumumuzun duyarlılığının artması adına bu merkezi çok önemsiyoruz” dedi. Aileler de Başkan Çiftçi’ye merkezden çok memnun olduklarını dile getirerek, teşekkür etti.

Öte yandan program sonunda özel çocuklardan Başkan Çiftçi’ye özel bir hediye geldi. Anneler Günü dolayısıyla boyadıkları ‘Canım Annem’ yazılı mutfak önlüğünü Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye annesine vermek üzere hediye etti. Hediye karşısında çok duygulanan Çiftçi, hazırlanan bu sürpriz için teşekkürlerini iletti. Program Başkan Çiftçi’nin annelere karanfil dağıtmasının ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Etiketler
  Kaynak: igf

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  YAZARLARIMIZ
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Henüz anket oluşturulmamış.
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI