Bugun...

Antalya Muratpaşa'da tasarrufa devam edilecek

ANTALYA (İGFA)
facebook-paylas
 Tarih: 15-05-2024 14:25:02

Antalya Muratpaşa'da tasarrufa devam edilecek

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Her iş illa parayla olmaz” diyerek yeni dönemde tasarruflu şekilde projelere devam edeceklerini söyledi.

ANTALYA (İGFA) -  Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de aralarında hemşeri derneklerinin de bulunduğu sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmalarına devam ediyor.

Başkan Uysal,burada yaptığı konuşmada, “Her iş illa parayla olmaz” dedi ve yeni dönemde tasarruflu şekilde projelere devam edeceklerini söyledi.

Fikirlerin hayatı değiştirdiğini aktaran Başkan Uysal, ekonomik krizin bir engel olmadığını, yeni dönemde az bütçeyle çok iş yapmaya gayret edeceklerini aktardı.

Başkan Uysal, Antalya turizmini geliştirmeye yönelik planladıkları 1 haftalık Muratpaşa turlarının satışa çıkacağını da duyurdu. Turistlerin konaklayacağı oteller, restoranlar ve tur aktivitelerini seyahate çıkmadan önce planlayabilecekleri ‘LinkMuratpaşa Urban Experience’ projesiyle Antalya’da turizmin 12 ay devam etmesi ve ekonominin canlanması hedefleniyor. Başkan Uysal bu projelerin yanı sıra güvenli gıda zinciri ve gıdaların atılmasını engelleyerek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayabilecek projeler üzerinde de çalışmalar sürdürdüklerini söyledi.

Denekleri kamusal yarar adına birer çalışma arkadaşı olarak gördüğünü ifade eden Başkan Uysal tüm derneklere işbirlikleri için teşekkür ederek, “Her türlü kamu yararına projeyi hayata geçirmeye hazırız. Muratpaşa’mız sivil toplum kuruluşlarını hep kamusal faaliyetin bir parçası olarak görmüştür. Belediyemizin olanaklarını, tesislerini, mevcut organizasyonlarını, duyuru ve faaliyet imkanlarını sizlerle beraber en güzel şekilde toplum yararına kullanacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.” dedi.

Etiketler
  Kaynak: igf

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  YAZARLARIMIZ
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Henüz anket oluşturulmamış.
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI