Bugun...
SON DAKİKA

Şenol Dolar son yolculuğuna uğurlandı

Ersel NALBANT / BURSA (İGFA) -
facebook-paylas
 Tarih: 16-05-2024 14:25:03

Şenol Dolar son yolculuğuna uğurlandı

Bursa’nın sevilen isimlerinden olan Salon Medya işletmecisi Şenol Dolar Ulucamiide kılınan kalabalık bir cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Ersel NALBANT / BURSA (İGFA) - Bursasporlular Derneği Başkanı, Kültürpark'taki CLUB S ve Medya Restoran işletmecisi, Eski Tenis Bursa İl Temsilcisi Bursalı iş insanı Şenol Dolar, hayatını kaybetti. 

Bursa siyaset, ekonomi, spor ve medya camiasının tanınmış isimlerinden Şenol Dolar bugün Ulu Camii'de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Dolar'ın cenazesine AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe, İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Basın İlan Kurumu Bursa Şube Müdürü Osman Başeğmez, Bursaspor Başkanı Sinan Bür, Eski Bakan Turhan Tayan, İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı ve Herkes Duysun Medya Genel Yayın Yönetmeni Mesut Demir, Herkes Duysun Medya Yazı İşleri Müdürü Erdal Toprak Doğan, Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, iş, spor ve medya dünyasından önde gelen isimler ile çok sayıda seveni katıldı.


Sevilen iş insanı Şenol Dolar Mudanya Hasköy Mezarlığına defnedildi.

Etiketler
  Kaynak: igf

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  YAZARLARIMIZ
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Henüz anket oluşturulmamış.
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI