Bugun...

Başkan Yalçın Hemşireler Günü'nü unutmadı

facebook-paylas
 Tarih: 15-05-2024 11:50:03

Başkan Yalçın Hemşireler Günü'nü unutmadı

Talas Belediyesi, Hemşireler Günü’nde sağlık çalışanlarını unutmadı. Hemşireler Günü kapsamında hazırlanan hediyeler, doktorlar ve hemşirelere takdim edildi.

Mehmet UZEL/ KAYSERİ (İGFA) - İlçe genelinde görev yapan sağlık çalışanlarına tek tek ulaştırılan hediyeler, sağlık çalışanlarını oldukça memnun etti. Kendilerini unutmadığı için Başkan Yalçın’a teşekkür eden sağlık çalışanları duygularını mikrofonlara aktardı.

 

“BAŞKAN YALÇIN BİZİ HER ZAMAN HATIRLIYOR”

Başkan Yalçın’ın hediyesini alan Talas İlçe Sağlık Müdürü Dr. İsmail Kılıç, memnuniyetini dile getirerek, “Sağlık çalışanları olarak hekimler, hemşireler ve yardımcı sağlık çalışanları hep birlikte insanlarımıza sağlık hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Bu zor görevde her zaman yanımızda olan kıymetli başkanımız Mustafa Yalçın Bey’e personelim adına teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Hediyeden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden sağlık çalışanları da “Eksik olmasınlar, bizleri hatırladılar, mutlu olduk. Başkanımız Mustafa Yalçına teşekkürlerimizi iletiyoruz.” diye konuştu.

Etiketler
  Kaynak: igf

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  YAZARLARIMIZ
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Henüz anket oluşturulmamış.
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI