Bugun...
SON DAKİKA

Antalya'da özel çocuklar kırmızı halıda

ANTALYA (İGFA) -
facebook-paylas
 Tarih: 16-05-2024 13:25:02

Antalya'da özel çocuklar kırmızı halıda

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin Engelliler Haftası için düzenlendiği defilede özel çocuklar, aileleriyle çiçek konseptiyle tasarladıkları kıyafetleri kırmızı halıda sergiledi.

ANTALYA (İGFA) - Engelli bireyler ve ailelerine yönelik sosyal destek programları yürüten Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda çok özel bir defileye imza attı. Engelsiz Kafe’nin özel çocukları, aileleriyle hazırladığı çiçeklerle süslenmiş baharın gelişini müjdeleyen kıyafetleriyle kırmızı halıda yürüdü.

Antalya Beşiktaşlılar Derneği ve Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şubesi’nin de destek verdiği Bahar Defilesi’nde Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın eşi Ümran Uysal’da yer aldı. Engelsiz Kafe’nin düzenlediği etkinliklere kızı Ecehan’la düzenli katıldığını belirten Yasemin Öğüt, çalışmalar dolayısıyla Başkan Uysal’a teşekkür etti. Günler öncesinden çiçek konseptiyle kıyafetler hazırladıklarını anlatan Öğüt, bu tür etkinliklerle toplum üzerinde farkındalığın arttığını da söyledi.

Etiketler
  Kaynak: igf

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  YAZARLARIMIZ
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Henüz anket oluşturulmamış.
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI